Dívka musí předstírat, že je chlapec a žít život svého mrtvého bratra. Přízeň krále už brzy na Netflixu

Eva Lenská
Foto: KBS

Na Netflix míří další jihokorejský seriál! Tentokrát historický. Vrátíme se do doby, kdy vládla dynastie Joseon, a budeme sledovat osudy dívky, která se převleče za chlapce.

Narození dvojčat za doby Joseonu se považovalo za zlé znamení. Když manželka korunního prince dvojčata porodí, musí dceru poslat z paláce pryč a nechat si jen syna Lee Hwiho. Mladík bohužel zemře, nicméně matka jeho smrt zatají a přivede do paláce zapovězenou dceru. Úkolem dívky je převléci se za chlapce a žít život svého mrtvého bratra.

Postupem času se z dívky stane korunní princ. O to více se bojí, že její pravá identita bude odhalena. Kvůli svému tajemství nemůže mít žádného blízkého přítele. Před ostatními skrývá své emoce a pronáší kousavé poznámky. Všechno se zkomplikuje, když ji začne přitahovat její učitel Jung Ji Un, pohledný mladík ze šlechtické rodiny.

Scénář seriálu vychází z populárního webového komiksu. Do hlavních rolí byli obsazeni Park Eun Bin a Rowoon z kpopové skupiny SF9. Režii si vzal na starost režisér Song Hyun Wook. Diváci se mohou těšit na 20 epizod.

Na Netflixu bude seriál Přízeň krále dostupný s českými titulky od 22. října. Pravděpodobně bude vycházet po dílech.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.