Druhá řada Bridgertonových se blíží: Bude tam víc toho, co mají všichni rádi, říká Jonathan Bailey

Eva Lenská
Foto: Netflix/Liam Daniel

Fanoušci seriálu Bridgertonovi se mají na co těšit. Očekávaná druhá série se blíží a dokonce již vyšly první fotografie a upoutávka. Co můžeme očekávat od hlavní dvojice, tedy Anthonyho Bridgertona a Kate Sharmy? Podívejme se na to.

Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey) již známe z první řady jako nespoutaného muže, který v lásce neví, co chce. I na něj však dojde řada. Měl by se oženit, ale kde najít tu pravou. Ačkoli ho upoutá krásná Edwina Sharma (Charithra Chandran), do cesty mu vstoupí její sestra Kate (Simone Ashley)

Kate je chytrá, tvrdohlavá a trochu drzá dívka, která nestrpí žádné hlupáky. Je tedy jasné, že to mezi hlavní dvojicí bude pořádně jiskřit. To ostatně přiznali i jejich herečtí představitelé během celosvětové akce pro fanoušky Netflixu TUDUM. Na otázku, co můžeme čekat od vztahu Kate a Anthonyho odpověděli, že spoustu hádek, mnoho vášnivých scén i nestálost.

Foto: Liam Daniel/Netflix

Dále doplnili, že bude skvělé vidět, jak se rázná Kate postaví Anthonymu a on nebude vědět, co s tím. Potká někoho, kdo se mu vyrovná. Kate totiž není uhlazená a roztomilá panenka, která v koutě čeká na ženicha.

Jonathan Bailey coby hlavní hrdina druhé série v nedávném rozhovoru pro Cosmopolitan uvedl: “V této sérii se představí spousta skvělých postav. A není to jen Anthony, do jehož příběhu se ponoříme… Robustní vesmír, který vytvořili Shonda Rhimes a Chris Van Dusen, se bude jen rozšiřovat a stále posouvat hranice způsobem, který je nenápadně provokativní. Bude tam prostě víc toho, co mají všichni rádi, myslím… je tam spousta malých velikonočních vajíček pro všechny postavy. Řeknu vám to takhle, pozor na včely.”

Foto: Liam Daniel/Netflix

Stejně jako v TUDUM hovořil v hádankách a hodně vtipkoval. O to víc narůstá naše očekávání. Podívejme se na první upoutávku a těšme se na příští rok. Ačkoli neznáme přesné datum premiéry, v následujícíh měsících se bude o Bridgertonových ještě hodně mluvit. Rádi vám přineseme aktuální informace.

Zdroj: Cosmopolitan, TUDUM

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.