Herci z Papírového domu řekli, která postava ze seriálu je podle nich nejhorší a nechutná

Foto: Netflix

Pedro Alonso a Alvaro Morte, kteří v seriálu Papírový dům (Money Heist / La Casa De Papel) hrají Berlína a Profesora, prozradili, která postava ze seriálu je podle nich ta vůbec nejhorší.

Fanoušci Papírového domu nejvíce opovrhují dvěma postavami. První je Arurito, který si získal pořádnou dávku nenávisti už během první série. Druhou postavou je Gandia, kterého fanoušci nenávidí za zabití Nairobi ve čtvrté sérii.

Ještě před tím, než Netflix zveřejnil pátou sérii seriálu, Alvaro Morte (Profesor) a Pedro Alonso (Berlín) odhalili, která postava z celého seriálu je podle nich nechutná a nežádoucí. Kdo tipuje Artura, jednoznačně se trefil.

Ve videu, které se objevilo na YouTube kanále La Casa De Papel herci četli tweety od fanoušků. Jeden z mnoha tweetů se týkal právě Artura a toho, jaké problémy v ději seriálu způsobil. Alvaro řekl, že jeho postavu považuje za „naprosto nežádoucí“ a dodal, že věci, které udělal, jsou „opravdu hrozné a velice nechutné“. Oba však věří, že je těžké takovou roli, jakou ztvárnil Enrique Arce, zvládnout. A Pedro dodává, že jsou jeho scény navíc často i vtipné.

Výkonný producent Jesús Colmenar v dokumentu s názvem Money Heist: The Phenomenon řekl: „Představte si podlost v nás všech. U Artura můžeme rozpoznat určité základní emoce samotných diváků. A to je to, proč ho nemůžete vystát.”

Foto:Tamara Arranz Ramos / Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.