Hodný holky: Čtvrtá série již ode dneška na Netflixu!

Lucie Zajdáková
Foto: Jordan Althaus/NBC

Hodný holky (Good Girls) je velmi pohodový seriál s kriminálním nádechem o třech matkách a kamarádkách, které se snaží dostat z finanční tísně. Pomohou si loupeží v místních obchodě a teď se na ně další a další problémy. Ty je však mohou stát i život.

Následující text obsahuje spoilery!

Kromě finančních problému řeší každá z žen další zádrhely ve svém osobním životě. Beth (Christina Hendricks) je matkou čtyř dětí a dozvídá se, že je jí manžel nevěrný. Annie (Mae Whitman), mladší sestra Beth, je svobodná, trochu bláznivá a nezodpovědná matka, která se soudí se o svou dceru s bývalým manželem.

Poslední z trojice nejlepších kamarádek je Ruby (Retta). Ta se musí psychicky vypořádat s nemocí dcery, jež trpí onemocněním jater, ale léky pro ni si z rodinného rozpočtu nemohou dovolit. Práce servírky jí nepřináší příliš vysoké finanční ohodnocení, a tak se rozhodne, že se přidá k loupeži v obchodu.

Matky společně s tržbou ukradnou i obnos peněz, který patří jednomu gangu. Část sumy již stačily utratit, ale majitel gangu chce své peníze ihned zpět. Trojice tak musí s gangem spolupracovat. Společně se ve třech sériích pouštějí do řady ilegálních činů jako praní peněz, padělání bankovek nebo prodeje drog. To vše, aby se zavděčily kriminálníkovi a šéfovi gangu, Riovi (Manny Montana).

Třetí série měla dost otevřený konec. Navazující, čtvrtá, a poslední série Hodných holek bude na Netflixu dostupná už ode dneška a těšit se můžeme celkem na 16 epizod. 

Foto: Jordan Althaus/NBC
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.