Pátá série Rychle a zběsile: Závodníci v utajení nás zavedou do Jižního Pacifiku

Petr Stoško
Foto: Netflix

Toretto a jeho přátelé se po dobrodružství v Mexiku vydávají do Jižního Pacifiku, kde je čeká další nebezpečná mise. Rychle a zběsile: Závodníci v utajení přichází už s pátým pokračováním úspěšného spin-off seriálu z prostředí rychlých aut, tentokrát s podtitulem Jižní Pacifik.

Tony Toretto má se svým týmem za sebou celou již řadu úspěchů. Vypořádali se s organizací SH1FT3R, uvěznili proradnou Brazilku Rafaelu, zneškodnili smrtící pouštní bouři na Sahaře a překazili plány zločince Moraye v Mexiku. Nyní, ale čeká mladé agenty nová výzva, která bude těžší, než se na počátku zdálo.

Závodníci jsou naplno ponořeni do nové videohry. Když dohrají, na povrch vypluje závažný problém, který má většina týmu právě s Tonym. Jeho individualismus a sobeckost ho zavede na další závodní cestu, na níž dojde k jeho únosu, a celý tým agentů – Cisco, Frostee, Echo, Layla, Gary a nově i Julio – se musí vydat Tonyho zachránit.

Tony je držen více než 11 kilometrů nad zemí ve špičkově vybaveném letadle, což pro špióny představuje problém, na který Cisco není dostatečně připraven. Kdo je únoscem není jasné, ale vypadá to, že někdo má na Tonyho prostě spadeno.

Úspěch předchozích sérií dal Netflixu jasný signál, že značka Rychle a zběsile není ani zdaleka mrtvá. Jižní Pacifik je jasným důkazem toho, že Netflix s tímto spin-offem ještě nehodlá končit a vynasnaží se značku vyždímat do poslední kapky.  Rychle a zběsile: Závodníci v utajení – Jižní Pacifik je k dispozici od 13.8 na Netflixu i s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.