Čtvrtá série Virgin River už se natáčí. Dozvíme se konečně, s kým Mel čeká dítě?

Foto: Courtesy of Netflix

Třetí série Virgin River je na Netflixu už více jak měsíc, a ačkoliv čtvrtá nebyla oficiálně ještě potvrzena, už probíhá její natáčení. Na co se můžeme v pokračování úspěšného seriálu těšit?

Virgin River je dramatický seriál inspirovaný sérií románů autorky Robyn Carry. Hlavní hrdinkou je mladá porodní asistentka a praktická sestra Mel, která se odstěhuje z velkoměsta do malého městečka v severní Kalifornii. Během prvních tří sérií jsme mohli vidět, jak se Mel postupně seznámila s tamními obyvateli a zabydlela se. Stala se oblíbenou obyvatelkou Virgin River a postupně buduje svůj vztah s charismatickým majitelem baru Jackem. Odehrálo se zde také mnoho dramat, kterým musela Mel a další hlavní postavy čelit.

Foto: Courtesy of Netflix

Třetí série seriálu skončila poměrně napínavě a diváci by jistě rádi věděli, jak budou příběhy oblíbených postav pokračovat. Ačkoliv Netflix ještě oficiálně neoznámil čtvrtou sérii, není žádným tajemstvím, že už se začala natáčet. K vidění by tak na streamovací platformě mohla být mezi dubnem a červencem 2022.

Foto: Courtesy of Netflix

Pozor, následující text obsahuje spoilery!

Ve čtvrté sérii bychom se mohli dozvědět, kdo je otcem dítěte, které Mel čeká, zda je to Jack nebo její zesnulý manžel. Mel totiž během rozchodu s Jackem podstoupila umělé oplodnění.

Také můžeme doufat, že se vyřeší Bradyho případ, který byl na konci třetí série zatčen za střelbu na Jacka. Napínavě skončil i příběh Kazatele, který zůstal na konci třetí série ležet ochromený v lese.

Měli bychom se také dočkat návratu Hope. Ta na konci třetí série ležela v nemocnici ve vážném stavu poté, co měla autonehodu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.