Honba za tajemným pokladem pokračuje: Druhá série Outer Banks přináší nové záhady

Lucie Zajdáková
Foto: Jackson Lee David/Netflix

Tento seriál můžeme zařadit mezi akční, dobrodružné, ale především do kategorie pro mladistvé. Skupina dospívajících přátel najde tajemný vrak a vrhá se do nebezpečného dobrodružství. Společně se tak vydají hledat poklad, který je pravděpodobně spojen se zmizením otce jedné z hlavních postav.

Děj se odehrává na ostrově v Severní Karolíně, kde panuje velký rozdíl mezi chudou a bohatou vrstvou obyvatelstva. Místním chudým pracovníkům se přezdívá Pogues a právě do této skupiny spadají i hlavní hrdinové seriálu – John B. (Chase Stokes), JJ (Rudy Pankow), Pope (Jonathan Daviss)  a Kiara (Madison Bailey).

Parta přátel se po hlavě pouští do hledání skrytého pokladu. Zároveň se snaží odkrýt záhadu spojenou se zmizením otce Johna B., která nutí přátele neustále pátrat po dalších odpovědích. Na první sérii plynule navazuje děj série druhé. V celkem deseti dílech se ke skupině mladých přátel přidává několik nových tváří. Jednou z nich je nebojácná a sympatická Cleo, kterou ztvárňuje Carlacia Grant.

Tvůrci si zakončili seriál dost otevřeně a připravili si tak půdu pro možné pokračování. Uvidíme, jestli se dočkáme i třetí série a zda se podaří udržet napětí tohoto dobrodružství.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.