Druhá série jihokorejského seriálu Láska (svatba a rozvod) míří na Netflix a přinese nečekané zvraty

Eva Lenská
Foto: TV Chosun

První řada seriálu skončila poněkud dramaticky a otevřeně. Nabízelo se mnoho otázek, na které nám snad odpoví druhá řada. Jak zareagují podváděné manželky a na co se vymluví prohnaní manželé? Jestli chcete vědět, zda alespoň jedno ze tří manželství vydrží, určitě si pokračování Lásky (svatby a rozvodu) pusťte.

V první řadě jsme se seznámili se třemi manželskými páry různého věku. Jejich manželství se zdála šťastná, ale pak přišly potíže a také nevěra. Manželky a milenky o své muže zatím příliš nebojovaly, ale to se změní. Druhá řada slibuje další dávku lží, vztahové kotrmelce, vypjaté emoce a samozřejmě pomstu.

Scénář má opět na svědomí Im Sung Han, známá i jako Phoebe, která se proslavila tím, že píše seriály s extrémními dějovými zvraty. Samozřejmě se znovu setkáme s hlavními postavami, které ztvárnili Sung Hoon, Lee Ga Ryung, Park Joo Mi, Lee Tae Gon, Jun Soo Kyung a Jeon No Min. Víc prostoru dostanou i milenky, které hrají Lee Min Young, Son Ji In a Lim Hye Young.

Jak už jsme řekli, čeká nás bouřlivější děj a mnohem víc rozjitřených emocí. Každý milostný trojúhelník bude mít jinou příchuť, protože každá žena reaguje na nevěru svého manžela jinak. Navíc jsou ve hře i děti a také Yoo Shinova nevlastní matka, která ještě neskončila se svými pletichami. Možná se dozvíme něco víc i o tajemném zvukaři Seo Banovi.

Druhou řadu seriálu Láska (svatba a rozvod) budeme moci na Netflixu sledovat i s českými titulky od 15. srpna. Těšme se na 16 napínavých a emotivních epizod.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.