Elita čtvrtou řadou nekončí. Při čekání na pátou se můžete podívat na speciální mini série

Foto: Netflix/Niete

Fanoušci španělského seriálu Elita (Elite) byli nadšení, když na Netflix 18. července konečně dorazila čtvrtá série. Po skončení třetí už většina lidí ani nedoufala, že nějaká další bude, protože příběh studentů elitní školy Las Encinas poměrně dobře skončil. Tvůrci se však rozhodli fanoušky z celého světa potěšit, a tak přišli se čtvrtou řadou. A tou to rozhodně nekončí!

Pokud jste novou řadu ještě neviděli, můžeme vám prozradit, že se setkáte s některými postavami z minulých řad, ale můžete se těšit i na nové tváře, které pořádně zamíchají kartami. Nebudou chybět studenti z řad dělnické třídy jako Samuel, Cayetana nebo Omar, kteří na škole získali stipendium, ani jejich bohatí spolužáci z úspěšných rodin.

I tentokrát nebude nouze o milostná vzplanutí, křivdy nebo vyšetřování trestného činu, který bude samozřejmě rozuzlen až na samém konci. Ve čtvrté sérii dostali studenti také nového ředitele, kterého si zahrál herec Diego Martin. Jde o jednoho z nejmocnějších evropských podnikatelů, který se chystá na škole zavést nová pravidla a bude se snažit posílit její důvěryhodnost a postavení.

Foto: Netflix/Niete

Někteří se obávali, že série skončí napínavě a budou muset čekat na další, aby se dozvěděli, co se stane dál a kdo je vpachatelem vyšetřovaného trestného činu.Netflix už před vydáním čtvrté série totiž oznámil, že chystá i pátou. Naštěstí se ale tvůrci rozhodli fanoušky nenapínat a hezky rozjetou čtvrtou sérii náležitě zakončili. Skončila ale v polovině školního roku, a tak je pravděpodobné, že se všechny postavy ze čtyřky objeví i v pokračování.

Pokud jste fanoušky Elite, rozhodně vás potěší malý bonus, který si tvůrci letos připravili. Těsně před čtvrtou řadou totiž vydali mini sérii, která se zabývá vztahy jednotlivých postav. Čtyři mini epizody se zaměří na to, co postavy dělaly v létě před začátkem školního roku.

Názvy mini sérií:

Guzman + Caye + Rebe

Nadia + Guzman

Omar + Ander + Alexis

Carla + Samuel

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.