Bláznivě zamilovaní: Ztřeštěná korejská komedie o zuřivém detektivovi a bláznivé dívce s kopretinou

Eva Lenská
Foto: Kakao TV

Jihokorejci netočí jen romantické, historické nebo kriminální seriály. Čas od času přinesou divákům i naprosto ztřeštěnou komedii. Seriál Bláznivě zamilovaní určitě polechtá vaše bránice a možná vám dopřeje i špetku romantiky.

Třináctidílný zábavný seriál Bláznivě zamilovaní (Mad For Each Other) režíroval režisér Lee Tae Gon podle scénáře scenáristky Ah Kyung. Jak už jsme řekli, jde o bláznivou komedii, která určitě pobaví. Faktem ale zůstává, že korejský styl humoru nemusí sedět každému. V mnoha ohledech je jednoduše jiný a pro Evropana možná občas nepochopitelný.

Tentokrát se Korejci rozhodli, že si budou dělat si legraci z duševních chorob a vyzkouší i takzvaný záchodový humor, což může některé diváky spíše odradit. V každém případě bude lepší, když si seriál pustíte a celkový obrázek si uděláte sami.

Nyní si povíme, o čem tato bláznivá komediální série je. Hlavní hrdina Noh Hwi Oh (Jung Woo) je detektiv neschopný ovládat svůj hněv. Vytočit ho může naprosto cokoli, třeba i déšť, který nenávidí. Pravidelně chodí k psychiatričce a doufá, že se z toho dostane.

Hlavní hrdinka Lee Min Kyung (Oh Yeon Seo) má své vlastní problémy. Prochází se v dešti s obřími slunečními brýlemi a kopretinou ve vlasech a také se umí pořádně rozčílit. Kupodivu navštěvuje stejnou psychiatričku jako Hwi Oh, neboť trpí posttraumatickou stresovou poruchou, bludy a obsedantně kompulzivní poruchou. 

Ti dva mají mnoho společného, přesto se jejich setkání neobejde bez hněvu a křiku. Je vůbec možné, že by se do sebe mohli bláznivě zamilovat? Oba jsou na zabití, ale možná jsou si souzeni. Kdo ví? 

Seriál má třináct půlhodinových epizod a na Netflixu bude dostupný od 30. června. Chcete-li se zasmát, zkuste ho.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.