Otec se nechá zavřít, aby našel unesenou dceru. V seriálu Ztracená si zahrála i Ošklivka Betty

Foto: Antena 3

Španělské „Perdida” znamená v překladu „Ztracená”. A přesně tak se jmenuje seriál z roku 2020, který si na Netflixu získal přízeň mnoha diváků. Vypráví o muži, který se nechá zavřít do kolumbijské věznice, aby našel svou roky pohřešovanou dceru. Spustí tím však lavinu událostí, které změní život mnoha lidí.  

Španěl Antonio Santos (Daniel Grao) se nechá zavřít do kolumbijské věznice za pašování kokainu. Je mu přidělena veřejná obhájkyně Angelita Moreno (Adriana Paz), žena, která si dokáže své klienty dobře omotat kolem prstu a nebojí se vymáhat právo třeba i přes postel.

Angelita není veřejnou obhájkyní z vlastní vůle. Tuto práci vykonává jako veřejně prospěšné práce, které jí byly nařízeny kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Jejím hlavním klientem je Noberto Quitombo (Fernando Solórzano), známý drogový boss. Angelita ho požádá, aby jí pomohl v případu Antonia. Netuší však, jak moc mají tito dva společného. A ponětí o tom nemají ani oni dva.

Mezitím si Antonio ve vězení zažívá peklo a zaplétá se do války tamních gangů. Stále však myslí na jediné, na to, co ho tam přivedlo. Touží nalézt svou pohřešovanou dceru Soledad (Daniela Soneira), která před lety z ničeho nic zmizela, když si hrála na pláži ve Valencii.

Do hry se brzy dostávají i další postavy, mezi kterými jsou například Antoniova bývalá žena Inma (Carolina Lapausa), policistka Eva (Melani Olivares) nebo Quitombova žena Milena, kterou si zahrála Ana María Orozco, známá především ze seriálu Ošklivka Betty. Osudy všech se zajímavě protnou a divák tak bude mít postaráno o zajímavou a napínavou podívanou.

Thriller, který měl na Netflixu premiéru 23. října 2020, má poměrně rychle se vyvíjející příběh. Je plný zločinu a tajemství. Série má celkem 11 epizod.  

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.