Druhá řada Emily v Paříži už se natáčí. Můžeme se těšit na nové postavy

Lucie Zajdáková
Foto: Netflix

Seriál Emily v Paříži (Emily in Paris) trefně odráží dnešní dobu ovládanou sociálními sítěmi, které vytrvale nabývají na síle a vlivu. Vypráví příběh o Emily Cooper (Lily Collins), která odjíždí pracovat do marketingové firmy Savoir do hlavního města Francie.

Z počátku je Emily v kolektivu neoblíbená, především u její nadřízené Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu). Snaží se využít americký pohled a vytvářet zajímavý koncept marketingových strategií. Není pro ni ale jednoduché přizpůsobit se novému městu. Ve volných chvílích chodí na lekce francouzštiny a snaží se navazovat přátelství s rodilými Francouzi. Jednoho dne se při obědové pauze v parku seznámí s chůvou Mindy (Ashley Park), která se v Paříži schovává před svou minulostí. Vytvoří si velmi hezký, přátelský vztah a problémy řeší (jak také jinak) nad skleničkou vína, a to třeba i v deset hodin dopoledne.

Pozor, článek obsahuje spoleiry k první sérii!

Přátelství taktéž naváže se svým pohledným sousedem Gabrielem (Lucas Bravo), ze kterého se nakonec vyklube něco víc. Emily se tak dostane do milostného trojúhelníku spolu s jeho partnerkou a (a její kamarádkou) Camille (Camille Razat).

Začátkem května se na Instagramu objevila zpráva o přípravách pokračování tohoto seriálu. Ve druhé sérii se kromě Emily můžeme těšit na šéfkuchaře Gabriela, stylovou Pařížanku Camille a jejich společná vztahová dramata. Poslední díl první série končí dost otevřeně, a to zprávou pro Emily od Camille, že si spolu musí promluvit.

Scénárista Darren Star (Sex ve městě), který vyměnil New York za Paříž a streamovací platformu HBO za Netflix prozrazuje, že by Emily měla být ve druhé sérii více nohami na zemi, že nejprve musí najít sama sebe a v Paříži ještě něco zažít, než se dostane do vztahu se svou pravou láskou. Dozvíme se také něco více o kolezích ze Savoir, obzvlášť o Sylvii, která prozatím působí velmi záhadně.

Důležitý klient firmy Antonio Lambert (William Abadie) by se měl přesunout ze skupiny vedlejších postav mezi ty hlavní, a dostat tak více prostoru. Kromě stálých postav se můžeme těšit i na nové postavy, které Emily zkříží cestu. Jednou z nich je okouzlující a cynický Brit Alfie, kterého si zahraje Lucien Laviscount.

Přesné datum vydání druhé série ještě není známo, zatím se mluví o konci letošního roku (tedy prosinci 2021) nebo až o jaru 2022. O aktuálním dění vás samozřejmě budeme informovat na našich sociálních sítích – tak nás nezapomeňte sledovat. Au revoir.

Foto: Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.