Sexify: Polský seriál, který se zabývá otázkou ženského orgasmu

Foto: Netflix / Krzysztof Wiktor

Na konci dubna se na Netflixu objevil nový polský seriál Sexify. Ten si klade za cíl posílit sexuální postavení žen a jeho hlavním tématem je ženský orgasmus. Od svého vydání se stal oblíbeným po celém světě.

Sex prodává a reklamy jsou často plné sexuálních narážek. V posledním desetiletí je čím dál více sexu k vidění i ve filmech a seriálech. Pokud jste viděli některý ze seriálů jako Hra o trůny, Hříšná touha, Euforie nebo film 365 dní, jistě víte, o čem je řeč. Sex je skvělý marketing a rozhodně přitáhne diváky. Na to vsadil nový polský seriál Sexify, který je tak trochu obdobou Sexuální výchovy.

V hlavních rolích se ukázaly Aleksandra Skraba, Sandra Drzymalska a Maria Sobocinska. Sexify je o ambiciózním úsilí studentky technické univerzity, která se snaží vyvinout aplikaci nejen pro svůj diplomový projekt, ale také pro důležitou technologickou soutěž. Poté, co jí profesor sdělí, že její vyladěná aplikace pro optimalizaci spánku není dostatečně „sexy“, Natalia (Aleksandra Skraba) nakonec přistoupí k myšlence navrhnout aplikaci nazvanou Sexify, která má ženám pomoci k dosažení orgasmu.

Foto: Netflix

Natalia požádá o pomoc dvě další studentky Moniku (Drzymalska) a Paulinu (Sobocinska). Společně se rozhodnou provést výzkum, díky kterému se více dozvědí o ženském orgasmu a pokusí se vyvinout aplikaci, která ženám pomůže mít lepší sex. Samy se mezitím dozvídají více o svých sexuálních identitách a o svých tělech.

Paulina navíc vede vlastní misi za nalezením rovnováhy mezi uspokojením svých sexuálních potřeb, následováním svého náboženství a zjišťováním, zda její vztah stojí za záchranu.

Foto: Netflix

Na pozadí se celý seriál plný zábavných momentů snaží divákům ukázat, že ženský orgasmus je víc, než si kdy mysleli. A že je k němu rozhodně potřeba více podnětů, než jen vzrušení v oblasti pohlavních orgánů. Erotogenními zónami totiž nejsou jen vnější body na těle včetně krku, ramen, tváře nebo třeba zad, ale také ty vnitřní jako jsou mozek nebo srdce.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.