Bývalý vězeň a chlapec s Aspergerovým syndromem 14. května rozjedou firmu Směr nebe

Eva Lenská
Foto: Netflix

Zdá se, že Netflix jihokorejskými seriály opravdu nešetří, protože tu máme další novinku. Rodinné drama Směr nebe bylo inspirováno esejí s názvem Zanechané věci a líčí soužití bývalého vězně a chlapce s Aspergerovým syndromem.

Geu Roo (Tang Joon Sang) je mladý muž s Aspergerovým syndromem, který pracuje pro tátovu firmu nazvanou Směr nebe. Zaměstnanci této firmy vyklízí věci po zemřelých lidech. Jednoho dne však zemře i chlapcův otec a on zůstává sám. V jeho životě se však objeví jeho strýc Sang Goo, jenž byl nedávno propuštěn z vězení.

Sang Goo není žádný svatoušek. Je to chladný muž, který se věnoval ilegálním zápasům. Nyní se má stát poručníkem chlapce, který se vyrovnává s tím, že přišel o otce, a na neznámého příbuzného není zvyklý. Budou si vůbec rozumět? A podaří se jim spolu znovu rozjet firmu Směr nebe?

Seriál je mimo jiné zajímavý také tím, že líčí příběhy zesnulých lidí, jejichž věci Geu Roo a Sang Goo vyklízí. Tyto příběhy jsou pak určitou útěchou pro pozůstalé. Diváci se tudíž mohou těšit na mnoho dojemných a emotivních chvilek a na slibné herecké výkony hlavních představitelů.

Move to Heaven

Seriál Směr nebe (Move to Heaven) napsala scenáristka Yoon Ji Ryun a režíroval režisér Kim Sung Ho. Sérii produkovali Number Three Pictures a Page One Film. Na diváky čeká celkem 16 hodinových epizod.

Netflix nám seriál spolu s českými titulky přinese již 14. května.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.