Netflix chystá 2. řadu jihokorejského seriálu Nemocniční playlist. Dočkáme se jí už v létě

Eva Lenská
Foto: tvN

První řada jihokorejského lékařského seriálu Nemocniční playlist byla velmi úspěšná, tudíž se ihned začalo mluvit o pokračování. Pro všechny fanoušky seriálu máme radostnou zprávu! Netflix slibuje, že se druhé řady dočkáme již v létě.

Jak už napovídá samotný název, seriál se odehrává v nemocnici a líčí příběhy pěti lékařů, kteří jsou zároveň nejlepšími přáteli, a aby se po náročné práci trochu odreagovali, založí si kapelu. Samozřejmě se v ději myslí i na pacienty a jejich osudy.

První řada byla natočena v roce 2020 a získala si mnoho fanoušků. Měla úspěch nejen v Jižní Koreji, ale i v jiných zemích. Herci za své role obdrželi mnoho cen a kritici seriál přirovnávali k populární americké sérii Chirurgové.

Režii a scénář druhé řady mají opět na svědomí režisér Shin Won Ho a scenáristka Lee Woo Jung, kteří spolu již pracovali na úspěšném seriálu Prison Playbook a sérii Reply. Kromě toho se znovu setkáme s herci, kteří ztvárnili pětici vynikajících lékařů a amatérských muzikantů v jednom.

Na co se můžeme těšit?

Diváky určitě zajímá, zda se z Lee Ik Juna (Jo Jung Suk) a Chae Song Hwy (Jeon Mi Do) stane pár. Gynekolog Seok Hyeong (Kim Dae Myung) bude s největší pravděpodobností řešit nějaké záležitosti s bývalou manželkou. Kim Jun Wana (Jung Kyung Ho) čeká vztah na dálku a Ahn Jeong Wona (Yoo Yeon Seok), který se nakonec rozhodl, že zůstane lékařem a dočkal se vyznání od kolegyně, bude nejspíš pořád lákat víra.

Kdy se druhé řady na Netflixu dočkáme?

Premiéra měla přijít původně už v dubnu, ale jelikož i seriálový průmysl ovlivnila pandemie covid-19, byla nakonec posunuta na 17. června. Čeští diváci však budou muset pravděpodobně nějakou dobu počkat na české titulky. Druhá řada bude mít 12 epizod, zhruba 80 minut dlouhých.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.