Lucifer je synem kazatele: 10 zajímavostí, které jste o Tomu Ellisovi možná nevěděli

Foto: John P. Fleenor / Netflix

Hlavní roli v seriálu Lucifer hraje charismatický Tom Ellis, miláček mnoha žen. Připravili jsme si pro vás 10 zajímavostí, které jste o tomto herci možná nevěděli.

1. Má dvojče

Věděli jste, že má Tom Ellis dvojče? Ano, má stejně starou sestru. Kromě ní má ale ještě další dvě. Není tedy divu, že jemu ve společnosti žen dobře, když vyrůstal v ženské domácnosti.

2. Je romantik

Možná i to, že vyrůstal s tolika ženami, v něm rozvinulo romantiku a citlivost.  Možná i proto požádal svou první ženu Tamzin Outhwaite o ruku už po šesti měsících a dokonce u toho nechyběl ani ohňostroj.

Foto: Netflix

3. Má tři dcery

Nejen, že Tom Ellis vyrůstal mezi samými ženami, ale táhne se to s ním dál. Narodily se mu totiž také tři dcery. Z manželství s Tamzin Outhwaite má Florence Elsie a Marnie Mae. Z předchozího vztahu má pak dceru jménem Nora. V rozhovoru pro The Guardian Ellis odhalil, že byl kvůli lockdownu uvězněn v Americe a proto své děti neviděl celých sedm měsíců.

4. Byl své ženě nevěrný

Ačkoliv má romantickou duši, byl své ženě nevěrný. Lidé holt někdy dělají špatná rozhodnutí a to se nevyhnulo ani Ellisovi. Jeho manželství s Tamzin Outhwaite kvůli nevěře skončilo rozvodem. Nebyl to totiž údajně jen úlet na jednu noc.

Foto: John P. Fleenor / Netflix

5. Je hudebně nadaný

I když dosáhl slávy a bohatství díky svým hereckým schopnostem, je také talentovaným hudebníkem. Než se stal profesionálním hercem, hrál na trubku a následně na lesní roh v City of Sheffield Youth Orchestra. Kromě toho také dobře zpívá a hraje na kytaru. Hudební talent zdědil po matce, která byla učitelkou hudby.

6. Bojí se výšek a injekcí

Ačkoliv připouští, že mu dělá starost současný stav světa a politické klima, mezi jeho největší strašáky patří injekce a výšky. Údajně se bál výšek už od malička, ale s přibývajícím věkem se tento strach zhoršuje.

Foto: John P. Fleenor / Netflix

7. Je synem baptistického kazatele

Je trochu ironické, že v seriálu od Netflixu hraje samotného ďábla, a jeho otec byl přitom baptistický pastor. Když byl ještě dítě, hrál Ellis dokonce postavy v Betlémě. Nikdy však nesměl mít hlavní roli, protože jeho otec nechtěl, aby to vypadalo jako protekce. Kromě jeho otce je baptistickým pastorem také jeho strýc a dokonce jedna ze sester.

8. Miluje anglickou snídani

Ellis miluje dobré anglické snídaně. Nejraději by prý každý den jedl sázená vejce, slaninu a pečené fazole. Také nemá problém přiznat, že je závislý na ne úplně zdravém jídle.

Foto: John P. Fleenor / Netflix

9. Měl problémy s akné

Elis odhalil, že nemůže žít bez produktů pro péči o pleť. V pubertě měl údajně hrozné akné a nemohl se ho zbavit do svých dvaceti let. Když se na něj ale dnes podíváme, jen těžko bychom si ho představili jako teenagera, který bojoval s nevzhlednými pupínky. Možná právě díky produktům, které používá, jeho pleť vypadá stále dobře a mladě.

10. Je vášnivým golfistou

Tom Ellis se nevyhýbá ani sportu. Kvůli postavě Lucifera na sobě musí neustále pracovat. Kromě toho ale také miluje golf. Jeho snem prý je setkat se s Tigerem Woodsem.

Zdroje: TV Over Mind, Daily Hawker, The Guardian, The Things, Useless Daily

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.