Když Hříšná touha vyústí v temný zločin: Erotický thriller vás zabaví při čekání na další sérii You

Foto: Netflix

Pokud hledáte další napínavý seriál, kdy si po skončení jednoho dílu budete muset okamžitě pustit další, zkuste Hříšnou touhu (Dark Desire/Oscuro Deseo)! Ačkoliv se podle názvu může zdát, že jde o mexickou telenovelu, není tomu tak. Jde nejen o peprné drama plné sexu, ale také o napínavý thriller, který vás až do samého konce nechá tápat a dumat nad tím, kdo je vlastně vrah.

Viděli jste film 365 dní nebo seriál You (Ty)? Hříšná touha vám je možná bude v několika ohledech trochu připomínat. Zmíněný polský film nejspíše množstvím sexuálních scén, americký seriál o stalkerovi Joe Goldbergovi zase připomene jedna z hlavních postav, mladý Darío. Ten se bezhlavě zamiluje do ženy, kterou pak tajně sleduje a ví o ní a jejím životě víc, než by si mohla myslet.

Úspěšná a vdaná Alma (Maite Perroni) si jednoho dne vyrazí se svou přítelkyní Brendou (Maria Fernanda Yepes), odhodlanou si večer pořádně užít. Na večírku se Alma setká právě s Daríem (Alejandro Speitzer). Ačkoliv se z počátku hodně brání, nakonec mu podlehne a stráví s ním divokou noc u Brendy v bytě.

Plná výčitek se pak vrací domů a doufá, že se o jejím románku nikdo nedozví. Darío se však velmi brzy objeví na univerzitě, kde Alma přednáší, a postupně se ukazuje, že je jí doslova posedlý.

Foto: Netflix

Krátce na to najde služebná ve vaně Brendino tělo a následuje celá řada událostí, které se zaručují o napínavou podívanou. Zabil snad Brendu Darío, Almin manžel Leonardo Solares (Jorge Poza) nebo někdo úplně jiný?

Každá postava má svá tajemství, která postupně vylézají na povrch. Nikdo není takový, jak se může zpočátku zdát. Dozvíme se nakonec vůbec, kdo Brendu zabil? A jak to dopadne mezi Almou a Daríem?

Tuto sérii byste neměli rozhodně propásnout. Její časové osy se pohybují sem a tam, takže je důležité dívat se pozorně. Stopáž jednotlivých dílů je 30 až 40 minut, takže celkem 18 epizod uteče jako voda. Ačkoliv se na konci zjistí, jak Brenda zemřela, a odhalí se pravé tváře jednotlivých postav, na konci posledního dílu je na diváky nastražena scéna, která láká ke sledování další série. Kdo už se také nemůže dočkat toho, jak bude Hříšná touha pokračovat?

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.