Druhé řady seriálu Kdo zabil Saru se dočkáme už v květnu. Přinese zásadní zvraty

Foto: Netflix

Netflix jen pár dní po vydání první série seriálu Kdo zabil Saru? (Who Killed Sara? / ¿Quién Mató a Sara?) oznámil, že pokračování se dočkáme už 19. května. Od svého vydání se mexické krimi drama stalo hitem a na Netflixu se dostalo do TOP 10.

Pokud jste ještě neviděli první sérii mexického seriálu Kdo zabil Saru?, je nejvyšší čas. Druhá řada už je totiž za dveřmi. Netflix chystá její premiéru na 19. května. Dočkáme se konečně rozuzlení velmi zamotaného a záhadami opředeného příběhu. Zjistíme konečně, kdo tedy Saru zabil? A je Sara vůbec mrtvá?

Tvůrci potvrdili, že se v druhé řadě vrátí většina hlavních postav včetně Alexe (Cardona), Sary Guzman (Ximena Lamadrid), Césara Lazcana (Ginés García Millán), Mariany (Claudia Ramírez) a jejich dětí Elisy (Carolina Miranda), Josého Maríi aka Chemy (Eugenio Siller) a Rodolfa (Alejandro Nones). Znovu uvidíme i většinu vedlejších postav, kromě těch, kteří zemřeli v první sérii.

Nové postavy?

V druhé řadě se ale také můžeme těšit na několik nových tváří. Netflix také oznámil, že se k obsazení přidali Daniel Giménez Cacho, Matías Novoa a Antonio de la Vega. Z traileru k druhé sérii to vypadá, že Cacho bude hrát psychiatra, který zřejmě vyšetřoval Saru.

Foto: Netflix

O čem bude druhá série?

Pozor, tento text obsahuje spoilery k první sérii

Na konci první série se seznam podezřelých ze Sařiny smrti zúžil na jediného. Vypadá to, že za jejím nešťastným pádem z padáku stojí Mariana Lazcano, která zjistila, že Sara čekala dítě s jejím manželem. Vidíme, jak Saru povzbuzuje k tomu, aby vyzkoušela parasailing a následně nařizuje svému adoptivnímu synovi/milenci Elroyovi, aby s padákem manipuloval a ujistil se, že bude Sara první, kdo jej použije.

Ve skutečnosti nevidíme, jak Elroy popruhy na padáku nařezává, ale vidíme, že později Marianě říká: „Nemohl jsem to udělat.“ Je nejasné, co tím myslel. Ale v seriálech nikdy nemůžeme ničemu věřit. Pokud není důležitý okamžik vyobrazen, nemůžeme si být jisti, že se opravdu stal.

Zatímco v první sérii jsme nahlédli pod pokličku Lazcanovy rodiny a postupně zkoumali okolnosti kolem Sařiny smrti, trailer k druhé série se zaměřuje na samotnou Saru a tajemství, jež si odnesla do hrobu. V poslední epizodě první série Alex našel její deník, který poukazuje na to, že měla Sara sebevražedné myšlenky. Poté, co si deník prolistoval, volal Elize a řekl, že se ve všem mýlil a že do teď postupovali špatně. Nabízí se i otázka, zda tedy Saru skutečně zabil poškozený padák, jak si Alex celou dobu myslel.

Mohla by být Sara stále naživu? Jde rozhodně o velký obrat. Každopádně, Sara má v traileru na druhou sérii významnou roli. Je možné, že by se Sara přestala objevovat jen v záběrech z minulosti a stala se součástí současné dějové linky? Alex by tak svou pomstu směřoval na úplně jiný cíl.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.