Fanoušci k-dramat si přijdou na své. Populární mafiánské drama Vincenzo je nyní na Netflixu

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Už dnes přistál na Netflixu nový kriminální seriál z italsko-korejského prostředí. V černé komedii se objevují tváře, které fanoušci korejských seriálů jistě budou znát.

Vincenzo Cassano,  právník a “consigliere” tedy poradce mafiánského bosse v Itálii, se přesouvá do své rodné Jižní Koreje. Zde má v plánu chopit se chytře ukrytého pokladu uschovaného v tajné místnosti pod budovou v Soulu.

Samozřejmě, že odstranění budovy a získání pokladu nebude jednoduché. Získání kořisti totiž brání složitý mechanismus trezoru, ale hlavně nájemníci budovy, kteří v ní stále pobývají – například zkušený právník, “italský” kuchař, mniši, kuchařka s neposlušným synem i tajný detektiv.

Vincenzo se tak dostává do nelehké situace. Dostane se do sporu s konglomerátní firmou Babel a utká se se soupeřem se stejně zákeřnými taktikami, jako má on sám.

Foto: Netflix

V hlavní roli se objeví miláček Koreje, populární Song Joong Ki, dále Jeon Yeo Bin jako mladá statečná právnička, Kim Yeo Jin jako zákeřná prokurátorka, Kwak Dong Yeon jako předseda firmy Babel, nebo zpěvák Taecyeon jako mladičký stážista v právnické firmě.

Seriál spojuje právnické drama, krimi, romantiku i komedii. Společně tento mix žánrů dokáže překvapit. Jednotlivé díly diváka navnadí na následující epizodu, a dokáží ho i rozesmát. Na Netflixu je seriál dostupný už od 9. května!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.