Drama, akce, romantika i krásné scenérie. To vše najdete v americkém seriálu Virgin River

Foto: Netflix

Seriál, který vychází z románů Virgin River od Robyn Carr, vás přenese do stejnojmenného odlehlého kalifornského městečka. Na Netflixu měl premiéru 6. prosince 2019 a na konci minulého roku vyšla jeho druhá řada.

Diváci se ihned zamilovali do příběhu zdravotní sestry a porodní asistentky Mel Monroe (Alexandra Breckenridge), která se do malého městečka v severní Kalifornii přestěhovala, aby unikla své srdcervoucí minulosti.

Foto: Netflix

Setkává se s nevrlým místním lékařem, svým novým šéfem Docem Mullinsem (Tim Matheson), starostkou Hope (Annette O’Toole), která se vměšuje do osobních záležitostí všech kolem sebe, a bývalým vojákem a šarmantním majitelem místního baru Jackem (Martin Henderson) a rychle zjišťuje, že život v malém městě není to, co očekávala.

V seriálu se odehrává řada lékařských ale i osobních dramat. A objevuje se zde i několik postav se záhadnou, složitou minulostí. Najde se zde něco opravdu pro každého.
 
První série končí poměrně otevřeně a napínavě a není tedy divu, že už se fanoušci nemohli dočkat pokračování. To přišlo 27. listopadu 2020, kdy Netflix vydal druhou sérii. Ani tou to ale nekončí a určitě se máme ještě na co těšit!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.