Benedict Cumberbatch si v novém thrilleru Netflixu zahraje zoufalého otce, který hledá ztraceného syna

Foto: StudioCanal

Netflix natáčí napínavý thriller a intimní portrét jednoho nešťastného otce, který hledá své dítě a jedinou nadějí je pro něj loutka jménem Eric. Hlavní roli v něm ztvární mnoha cenami ověnčený Benedict Cumberbatch a režie se ujala Lucy Forbes.

Netflix chystá limitovanou sérii v jejíž v hlavní roli se objeví oblíbený sympaťák Benedict Cumberbatch. Seriál Eric se odehrává v New Yorku v osmdesátých letech. Jeho hlavní postavou je Vincent Anderson, jeden z předních newyorských loutkářů a tvůrce nesmírně populární dětské televizní show Good Day Sunshine, který se snaží vyrovnat se ztrátou svého devítiletého syna Edgara. Ten zmizel jednoho rána cestou do školy.

Vincent je čím dál více zoufalý, plný sebenenávist a pocitu viny a lpí na synových kresbách loutky modrého monstra, Erica. Myslí si, že pokud se mu podaří dostat ho do televize, Edgar se vrátí domů.

Zatímco Vincenta jeho destruktivní chování pomalu odcizuje od rodiny, kolegů z práce i detektivů, kteří po jeho dítěti pátrají, Eric se stává jeho jediným spojencem ve snaze přivést syna domů.

Kromě Cumberbutche si v seriálu zahrají Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III., Dan Fogler, Clarke Peters, Ivan Morris Howe, Phoebe Nicholls, David Denman, Bamar Kane, Adepero Odyue, Alexis Molnar a Roberta Colindrez.

Zdroj: Daily Mail, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.