Romantika na Valentýna: Netflix si připravil nostalgický španělský seriál o páru, který se neustále schází a rozchází

Eva Lenská
Foto: Carla Oset/Netflix

Den svatého Valentýna se blíží a Netflix s tím samozřejmě počítá. Proto má pro všechny zamilované (a samozřejmě i ty, kdo jsou single a na opravdovou lásku možná čekají) nachystaný romantický dáreček. Tentokrát nám 14. února nadělí španělský seriál Zamilovávání (In Love All Over Again).

Je září roku 2003. Irene (Georgina Amoros) přijíždí do Madridu s cílem dobýt svět a stát se filmovou režisérkou. Potká tam nejen skvělé přátele, ale také Julia (Franco Masini), který by mohl být ideálním hrdinou jejího krátkého filmu i milostného života. Přemluví ho, aby si ve filmu zahrál a začne se s ním scházet. Život má však s touto dvojicí jiné plány.

Seriál Zamilovávání však není klasikou, v níž se hlavní hrdinové po několika neshodách a romantických schůzkách vezmou, ale příběhem, v němž si Irene a Julio uvědomí skutečný význam lásky a to, co znamená zamilovávat se jeden do druhého znovu a znovu. Když se s nimi přesuneme do roku 2021, tak se teprve dozvíme, zda bude mít jejich společný příběh šťastný nebo srdcervoucí konec.

Před našima očima se tak bude odvíjet nostalgický příběh o lásce, která rozkvétá během mládí a hodlá si najít své místo v životě plném rozčarování, naděje, nálezů i ztrát. Zkrátka a dobře, láska je jiná ve 20 letech a jiná o 18 let později. Podle upoutávky nepůjde o typickou netflixovskou slaďárnu, ale můžeme očekávat dramatické momenty i pozoruhodnou chemii mezi oběma hlavními představiteli.

O režii seriálu se podělili Barbara Farre, Mateo Gil, Ginesta Guindal a Carlota Pereda. Scénář mají na svědomí Carlos Montero, Guillermo J. Escribano a Almudena Ocana. Georginu Amoros si můžete pamatovat ze seriálu Elita.

Osmidílný romantický seriál Zamilovávání bude na Netflixu na Valentýna, tedy 14. února i s českým dabingem.

Zdroj: Netflix, Movieweb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.