Strážci vesmíru jsou zpět. Seriál našeho dětství se vrací v novém speciálu Netflixu. Je čas morfovat!

Foto: Shout! Factory/Saban Brands

V roce 1993 se nám představili Strážce vesmíru a milovala je celá jedna generace. Seriál měl od té doby celkem 29 sérií, nemluvě o bezpočtu akčních figurek, videoher a filmů, na základě ní vznikly. Nyní Netflix ke 30. výročí vydá 30. speciální řadu s původními strážci.

Původní seriál Strážci vesmíru (Mighty Morphin Power Rangers) bude slavit 30. výročí a Netflix se společně se společností Saban rozhodl přivést zpět první generace Strážců. Členové původního hereckého obsazení se znovu sejdou, aby oživili legendární seriálové postavy.

V Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always si zahrají David Yost (původní Modrý strážce Billy), který opustil seriál v roce 1996 po čtyřech sezónách a více než 200 epizodách, Catherine Sutherland (druhá Růžovou strážkyně Kat), Steve Cardenas (Červený strážce Rocky), Karan Ashley (Žlutá strážkyně Aisha) a Johnny Yong Bosch (Černý strážce, Adam).

V novém seriálu se Strážci střetnou tváří v tvář známé hrozbě z minulosti. Bude to Rita Repulsa? To uvidíme! Uprostřed globální krize jsou znovu povoláni, aby se stali hrdiny, které svět potřebuje.

Čas pro morfování se blíží!

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always bude mít premiéru 19. dubna.

Zdroje: Netflix, Whats On Netflix, EW

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.