10 oblíbených seriálů Netflixu, které letos budou mít pokračování

Foto: Netflix

Ty, Bridgertonovi i Zaklínač slibují v roce 2023 návrat s dalšími díly. Jsme si tedy jisti, že letos bude opravdu na co se dívat. Jaké další seriály Netflixu budou mít během tohoto roku nové řady?

Ty

Penn Badgley je zpátky jako Joe Goldberg s další řadou krvavého dramatu TY (You). Joe tentokrát míří do Londýna pod novou identitou: Jonathan Moore, univerzitní akademik, který se schází s členy vysoké britské společnosti. Nová série bude rozdělena do dvou částí. Jedna vyjde v únoru a druhá v březnu.

Foto: Netflix

Virgin River

Mel a Jack ve Virgin River zažili více než jen několik vzestupů a pádů, ale na konci čtvrté série se alespoň zasnoubili a zjistili, že Jack ve skutečnosti není otcem dvojčat Charmaine. Je ale jasné, že nás ještě čeká spousta dramatu. Pátá řada má vyjít v létě.

Foto: Netflix

Srdcerváči

Jedna z nejrozkošnějších show roku 2022 přišla v podobě Srdcerváčů (Heartstopper). Příběhu o identitě, dospívání a přijetí toho, kým skutečně jste, si u diváků našel velké zalíbení. První série byla tak populární, že netrvalo dlouho a Netflix oznámil pokračování. Druhá řada přijde ještě letos.

Foto: Netflix

Koruna

Šestá a poslední řada Koruny (The Crown) o britské královské rodině je aktuálně ve výrobě. Předpokládá se, že vyjde koncem roku 2023. Dominic West, Elizabeth Debicki, Imelda Staunton a další se vrátí. Poslední řada seriálu se se zaměří na konec devadesátých let a začátek 21. století.

Foto: Netflix

Sexuální výchova

Otis, Eric a Maeve se opět vrátí s dalšími díly oblíbené dramatické komedie o partě teenagerů bojujících s dospíváním a vším, co s tím souvisí. Natáčení by mělo probíhat během prvních měsíců roku, takže doufáme, že se další řady Sexuální výchovy (Sex Education) dočkáme přibližně v polovině roku 2023.

Foto: Sam Taylor/Netflix

Bridgertonovi

Fanoušci tohoto globálního hitu byli trochu znepokojeni, když se online proslýchalo, že se třetí řada Bridgertonových zpozdí. Nakonec se to ale ukázalo jako nepravdivé a naši oblíbenci se letos vrátí se třetí sérií. Colin a Penelope navždy!

Foto: Liam Daniel/Netflix

Světlo a stíny

Milovníky fantasy oblíbený seriál Světlo a stíny (Shadow and Bone) bude mít 2. řadu. Její natáčení bylo ukončeno už v květnu minulého roku a na Netflixu se jí dočkáme už 16. března. Tvůrci uvedli, že v ní půjde o lásku, sílu a zlomené srdce. Tak uvidíme.

Foto: Netflix

Tenkrát poprvé

Komediální seriál o indicko-americké teenagerce Devi, která sní o tom, že bude mít dokonalého přítele a bude oblíbená na střední škole, se vryl do srdce mnoha diváků. I v další řadě budou muset ona i její parta čelit mnoha výzvám. Poté, co Devi přežila těžký rok, je odhodlána učinit zbytek svých středoškolských let nezapomenutelnými, i když se jí ostatní snaží stát v cestě. Čtvrtá série Tenkrát poprvé (Never Have I Ever) dorazí během tohoto roku. Přesné datum však zatím neznáme.

Foto: Netflix

Zaklínač

Tato nadpřirozená fantasy série založená na stejnojmenné knižní sérii Andrzeje Sapokwského sleduje příběh mocného Geralta z Rivie a jeho dobrodružství. Dlouho očekávaná třetí série tohoto napínavého fantasy příběhu má dorazit v létě 2023 a fanoušci se nemohou dočkat, až se vrátí do fantastické země plné chaotických kouzel, zkušených zabijáků monster, fantastických stvoření a podmanivých postav. Bude to zároveň poslední řada, ve které si zahraje Henry Cavill.

Foto: Susie Allnutt/Netflix

All of Us Are Dead

Skupina studentů je uvězněná ve škole, když vypukne zombie apokalypsa. Ze všech sil se musí snažit přežít, jinak hrozí, že se promění ve vzteklé infikované tvory, které sužují město Hyosan. Nenasytné fanoušky této hororové série se zombie tématikou nepochybně uspokojila. Díky oblibě seriálu se Netflix tedy rozhodl natočit pokračování. Šokující konec minulé řady nechal diváky v napětí, co se bude dít dál. Očekává se, že druhá řada tohoto korejského seriálu bude mít premiéru v polovině roku 2023.

Foto: Foto: Yang Hae-sung/Netflix

Zdroje: Netflix, Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.