Už to vypadalo, že je konec. Netflix se jednomu ze svých nejlepších seriálů rozhodl dát další řadu

Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix

Když se 9. září fanoušci jednoho z nejoblíbenějších seriálů Netflixu dočkali páté řady, většina si myslela, že už je poslední. Od té doby totiž bylo ticho po pěšině. Nyní však oznámil, že se Cobra Kai vrátí s šestou a zároveň poslední řadou.

Pamatujete na Danielův legendární jestřábí kop? Desítky let po Karate Kidovi z roku 1984 navazuje seriál Cobra Kai na příběh Johnnyho (William Zabka) a Daniela (Ralph Macchio), kteří se oba vrací ke svým starým sporům.

Je to už 30 let, co Johnny prohrál turnaj v karate proti Danielovi. Turnaj zamíchal s budoucností obou dvou. Z Daniela se stal bohatý podnikatel a Johnny se živí jako údržbář. Na scéně se ale objeví Miguel, soused, kvůli kterému se dá Johnny opět „do boje“ a otevře dodžó Cobra Kai.

Už pět sérií si fanoušci mohli užít seriál plný rivality a karate a nyní Netflix oznámil šestou a zároveň poslední řadu. Tvůrců sledují velkolepou podívanou a nejlepší ze všech šesti řad.

Kdy bude na Netflixu 6. řada Cobra Kai?

Netflix zatím ještě neodhalil datum premiéry. Jelikož však ani nezačala výroba, znamená to, že bychom se mohli dočkat spíše až na konci tohoto nebo na začátku příštího roku.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.