Tři oblíbené seriály, které by v roce 2023 měly konečně nadobro skončit

Foto: Sam Taylor/Netflix

V roce 2023 se vrátí spousta oblíbených seriálů se svými dalšími řadami. Pro některé to však může být zároveň i definitivní konec. Myslíme, že následující tři by si ho rozhodně zasloužily.

Sexuální výchova

Sexuální výchova je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších seriálů Netflixu všech dob. Nadcházející čtvrtá řada by však mohla být tou poslední, kterou uvidíme. Nebylo by vůbec divu, protože herci stárnou a někteří už se seriálem dokonce nadobro rozloučili. Mezi ty patří třeba Simone Ashley, Patricia Allison a Tanya Reynolds.

To sice neznamená, že by kvůli tomu musel seriál skončit, ovšem přestat se má v tom nejlepším. Aktuálně se očekává, že čtvrtá série bude debutovat někdy v roce 2023, ale zatím datum vydání neznáme.

Foto: Sam Taylor/Netflix

Elita

Někteří Elitu přestali sledovat už dávno, protože po všech těch řadách už není seriál tím, čím býval. Z řešení záhadných úmrtí na střední škole se z něj stal spíše zvrhlý seriál plný explicitních scén. Po šesté řadě v roce 2022 bylo celkem překvapením, že se Netflix rozhodl natočit i řadu sedmou. Z původního obsazení už v ní totiž zbyl pouze Omar Ayuso jako Omar Shanaa. V závislosti na tom, jak je sedmá série už nyní přijímána, je velká šance, že Netflix nakonec seriál ukončí.

Netflix ještě neoznámil datum vydání sedmé série, ale na základě předchozích zkušeností můžeme předpokládat, že s největší pravděpodobností vyjde někdy v tomto roce.

Foto: Matias Uris/Netflix

Virgin River

Virgin River je oblíbeným seriálem milovníků romantiky a krásných scenérií, v kterých se natáčí. Nyní vstupuje už do své páté sezóny a je jasné, že by diváci už rádi viděli, jak všechno dopadne. Je jasné, že zarytí fanoušci by zvládli sledovat Mel a Jacka úplně při čemkoliv ještě několik sérií, ale my věříme, že se seriál už blíží do svého finále.

Čtvrtá série už nebyla tak úspešná jako ty předchozí, a tak by pátá mohla být tou poslední. Vše už se totiž až příliš natahuje. Ačkoli vzhledem k tomu, jak populární je Virgin River, by nebylo šokující, kdyby se Netflix rozhod udělat ještě více sérií.

Pátá série Virgin River zatím nemá datum premiéry, ale očekáváme, že vyjde také letos.

Foto: Netflix

Zdroj: Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.