Nejočekávanější fantasy měsíce má konečně trailer. Láká na akční a nemilosrdnou válku s duchy

Foto: Netflix

Na konci ledna Netflix svým předplatitelům nabídne fantasy seriál Lockwood a spol. (Lockwood & Co.) založený na úspěšné stejnojmenné sérii románů od Jonathana Strouda. Nyní je konečně venku i trailer, v němž hlavní hrdinové svádí nelítostný boj se zákeřnými duchy.

Očekávaný britský detektivní fantasy thriller Lockwood a spol. založený na stejnojmenné sérii knih pro mládež od autora Jonathana Strouda dorazí 27. ledna na Netflix.

Sleduje trio nadaných dospívajících lovců duchů uprostřed strašidelné epidemie v Londýně. Trojici tvoří dva nadaní chlapci a dívka vykazující mimořádné parapsychologické schopnosti (v podobném duchu jako má Eleven z Stranger Things).

O čem je Lockwood a spol.?

V Londýně se nejnadanější lovci duchů noc co noc neohroženě pouštějí do nebezpečných soubojů s krvelačnými nadpřirozenými bytostmi. Mezi spoustou duchařských megafirem a dospěláckých agentur je ale i jedna, která se všemu vymyká.

Je nezávislá na obchodních pravidlech a dohledu dospělých. Vlastně jde o malý start-up, který provozují dva náctiletí kluci a jejich nová parťačka s neuvěřitelnými parapsychologickými schopnostmi. A právě tahle neobvyklá trojka, známá jako Lockwood a spol., má odhalit tajemství, které změní chod dějin.

Více o seriálu jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.