Láska z nenávisti: Advokátka a herec spolu musí randit. Má to ale háček, nemůžou se navzájem vystát

Eva Lenská
Foto: Netflix

Romantických komedií není nikdy dost a Jihokorejci je milují stejně jako Češi. Tentokrát narazíme na dvojici, která se má ráda asi jako pes a kočka. Jenže, co se škádlívá, to se rádo mívá, nebo ne? Seriál Láska z nenávisti vám ukáže romantiku z úplně jiného pohledu.

Atraktivní Yeo Mi Ran (Kim Ok Vin) pracuje v advokátní kanceláři Gilmu, která se zaměřuje především se zábavní průmysl. Nemá zájem o romantický vztah a nesnáší, když nad ní jakýkoliv muž vyhraje.

Nam Kang Ho (Yoo Teo) je nejoblíbenějším jihokorejským hercem, a to především díky svému přitažlivému vzhledu, inteligenci a hrané laskavosti. Ačkoli hraje především v romantických filmech, ve skutečnosti ženy nesnáší a po líbacích scénách si důkladně drhne zuby.

Tito dva si zpočátku do oka rozhodně nepadnou, jenže jednoho dne jsou okolnostmi donuceni uzavřít smlouvu o randění a musí spolu chodit tři měsíce. Jejich heslem je: Hlavně se nezamilovat!

Romantický seriál Láska z nenávisti (Love to Hate You) režíroval režisér Kim Jeong Kwon podle scénáře Choi Soo Young. Zahraje si v něm také sympatický Kim Ji Hoon, kterého můžete znát ze seriálu Papírový dům Korea.

Láska z nenávisti bude na Netflixu 10. února.

Zdroj: asianwiki, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Dušan Rezbárik

    Ahoj, poslední roky sleduji hodně jejich kinematografii a musím říct, že lituji, že jsem na ně nepřišel již dříve. Tento seriál jsem zkouknul za dva dni, musím říct že povedel se za mě ve všech ohledech. Děj, herci, hudba (což zdůrazňuji, ponevač jejich filmy mají v poslední době hodně kvalitní muziku), celkově byl nenároční ale držel mě při TV. Možná se to někomu nebude zdát, kdo však skoukne více filmů z jejich poslední produkce jak Hometown Cha Cha Cha, The Glory, Alchemy of souls, The K2, Shooting stars, Crazy Love, Devilish Joy a podobně, mohl by si přijít na své. Za mě Love to Hate you - palec nahoru.

    1. Eva Lenská

      Naprosto souhlasím. Jihokorejskou tvorbu sleduju od roku 2011 a jejich seriály i filmy mě pořád baví. Tento byl vážně povedený. Stejně tak i ty, co uvádíte. Jsem ráda, i v tomto roce přijde na Netflix plno jejich novinek.