Jihokorejský seriál Rychlokurz romantiky nám ukáže, jak spolu může souviset láska a matematika

Eva Lenská
Foto: Netflix

Jak spolu souvisí láska a matematika? Jsou snad na romantiku či vztah potřeba množiny nebo rovnice? V Jižní Koreji je možné všechno, proto se můžeme těšit na další romantický seriál, který se zaměří na slavného učitele a hubatou majitelku malého obchůdku.

Jihokorejský seriál Rychlokurz romantiky (Crash Course in Romance) nás zavede do soutěživého světa soukromého vzdělávání. Režíroval jej režisér Yoo Je Woo, který má na svědomí úspěšný romantický seriál Městečko na pobřeží. O scénář se postarala scenáristka Yang Hee Seung.

Nam Haeng Seon (Jeon Do Yeon) bývala národní atletkou. Nyní je matkou dospívající dcery (Roh Yoon Seo) a vede malý obchod s přílohami. Má velmi pozitivní osobnost a neomezenou vytrvalost. Občas však umí být i rázná. Když je třeba, aby dceru připravila na přijímací zkoušky, střetne se se slavným učitelem matematiky, který má úplně jinou povahu než ona.

Foto: tvN

Choi Chi Yeol (Jung Kyoung Ho) je geniální matematik a v oblasti soukromého vzdělávání je známý coby nejoblíbenější instruktor všech dob. Jako učitel hovoří se svými studenty bez zábran a ve svých hodinách si hraje na showmana. Ovšem s rostoucím úspěchem se stává přecitlivělým, pichlavým a lhostejnějším k lidem. Setkání s optimistickou Haeng Seon ho přirozeně vykolejí. Vždyť nemají nic společného. Může mezi nimi vůbec přeskočit jiskra?

Seriál má 16. epizod a na Netflixu bude vysílán po dílech od 11. února.

Zdroj: asianwiki, Netflix, hancinema

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.