Seriálový propadák roku: Dopadl stejně jako videopůjčovny, nikdo po něm už ani neštěkne

Petr Stoško
Foto: Ricardo Hubbs / Netflix

Nový sitcom Blockbuster z dílny Netflixu měl být novou vlajkovou lodí sitcomů celé platformy. Recenzenti a fanoušci podrobili Blockbuster docela přísné kritice.

Blockbuster vypráví příběh několika zaměstnanců stejnojmenné firmy, kteří se snaží zachránit svou pobočku. Nakonec jejich prodejna zůstane tou poslední v celých Spojených státech a místní tým bude mít na svých bedrech veškerou její budoucnost. Námět se už od začátku zdál velmi dobře vymyšlený, aby fungoval na nostalgické vlně, kterou pamatuje nejeden z nás.

ČTĚTE TAKÉ: Surové sci-fi pokračuje. Druhá série světového japonského megahitu je brutálnější než ta první

Recenze lidí a sledovanost na Netflixu ale ukázala, že se seriál moc nepovedl. Ačkoliv na začátku ledna 2023 má seriál na portálu IMDB slušných 5,1/10, na ČSFD získal už jen 36 %. Kromě toho se na něj stále valí nespočet negativních recenzí. Diváci si stěžují na podprůměrné herecké výkony, a hlavně na humor, který vůbec nefunguje. Vtipný trailer, který Netflix vypustil do světa je souhrnem toho nejlepší z první sezóny, čehož si všimlo mnoho diváků a recenzentů.

Sitcom Blockbuster patří mezi nejslabší pořady roku 2022, které nám Netflix připravil. Diváci a odborná kritika seriál příliš nepodpořili, a ten tak zůstal daleko za očekáváním. Na Netflixu si seriál můžete pustit i s českým dabingem.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Kaleidoskop: Seriál podle skutečné události, u kterého má každý divák jiné pořadí epizod

Zdroj: autor článku, Netflix, ČSFD, IMDB

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.