První upoutávka k 7. řadě seriálu Cizinka je pořádně dramatická. Objeví se i nové postavy

Eva Lenská
Foto: Robert Wilson/Starz

Fanoušci Cizinky dostali na konci roku úžasný dárek. Byl totiž zveřejněn první oficiální teaser k 7. řadě, na kterou netrpělivě čekají. Ta se v současné době natáčí a my už víme, kdy zhruba očekávat premiéru. Také se v tomto článku zaměříme na několik nových a zároveň velmi důležitých postav.

Šestá řada Cizinky (Outlander) skončila velmi dramaticky a zůstalo po ní mnoho nezodpovězených otázek. Je tedy jisté, že se diváci nemohou dočkat pokračování, což platí zejména pro ty, kteří nečetli knižní předlohu od Diany Gabaldon. Sedmá řada se začala natáčet v dubnu a tvůrci slíbili, že tentokrát přinesou 16 dobrodružstvím a romantikou napěchovaných epizod.

Jak už jsme naznačili, čekají na nás i nové postavy. Jednou z nich je Jamieho nemanželský syn William Ransom, který konečně dospěl v přitažlivého mladého muže, jenž má po příjezdu do Wilmingtonu v plánu vstoupit do britské armády s cílem ukončit nepokoje v britských koloniích. Hraje ho dvaadvacetiletý kanadský herec Charles Vandervaart, který se objevil například v seriálu Ztraceni ve vesmíru.

Výkonná producentka Maril Davis o něm řekla: „William Ransom je úžasná postava, na kterou se fanoušci netrpělivě těšili. Najít někoho s talentem a fyzickou zdatností vhodnou pro roli Jamieho syna byl náročný úkol, ale Charlesovo charisma bylo během konkurzu zřejmé a my se těšíme, co vnese do Williamovy mnohovrstevnaté cesty.”

Dále se setkáme se sourozenci Hunterovými, kteří jsou kvakeři. Půvabnou Rachel hraje britská herečka Izzy Meikle-Small, která si málem zahrála Sansu Stark ve Hře o trůny. Znát ji můžete jako mladou Ravennu z filmu Sněhurka a lovec. Rachel působí jako skromná a milá dívka, nicméně má v sobě ohnivý temperament, který přitahuje nejen Williama, ale i mladého Iana.

Jejího bratra Denzella, který je lékařem, hraje zkušený divadelní herec Joey Phillips, známý ze seriálu Accused od BBC. Denzell, jenž získal lékařské vzdělání v Bostonu a v Londýně, věří ve svobodu a hodlá vstoupit do armády jako chirurg.

Sedmá řada Cizinky nám má rozhodně co nabídnout. Podle upoutávky nás čeká pochmurný pohřeb, požár na Fraserově hřebeni, Briannin porod, vyhlášení Deklarace nezávislosti a možná i šibenice. A kdy se toho všeho dočkáme? Už příští rok v létě!

Zdroj: newsweek, variety, parade, TV Insider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.