Na Netflix míří mrazivý krimi thriller, který se může stát noční můrou všech rodičů

Foto: Niete/Netflix

Netflix už na začátku prosince zveřejnil oficiální upoutávku na nadcházející španělskou mysteriózní thrillerovou sérii Ztracena v bílém šumu, která je natočená podle knižního bestselleru Javiera Castilla.

Mysteriózní thriller Ztracena v bílém šumu (The Snow Girl/La chica de nieve) je adaptací stejnojmenného bestselleru Javiera Castilla vydaného i v češtině.

Foto: Niete/Netflix

Během slavnostního průvodu ve španělské Malaze se v roce 2010 rodičům v davu ztratí malá Amaya. Jendo z nejkrásnějších období v roce se pro ně tak promění v naprostou noční můru.

Mladá začínající ale zároveň neohrožená novinářka Miren se rozhodne za každou cenu pomoct rodičům v pátrání. Začíná vyšetřování, které probíhá paralelně s vyšetřováním inspektora Millána. Miren se mezitím vrací vzpomínky z minulosti, na které by raději zapomněla. Přesto se s pomocí svého novinářského kolegy Eduarda nezastaví, dokud dívku nenajde.

Šestidílné drama od Netflixu bude mít celosvětovou premiéru v pátek 27. ledna 2023.

Seriál napsali Jesús Mesas Silva a Javier Andrés Roig, který má na svědomí například španělský seriál z ženské věznice Vis a Vis. Režii pak měli na starost David Ulloa a Laura Alvea.

Zdroje: Trailer, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.