Robert De Niro si zahraje v novém politickém thrilleru od Netflixu

Foto: Netflix

Dvojnásobný držitel Oscara a filmová legenda Robert De Niro by si měl zahrát v limitované sérii od Erica Newmana a Noaha Oppenheima, dalšího originálu Netflixu. Půjde o jeho první roli v seriálu, kde se neobjeví pouze jako hostující postava.

Devětasedmdesátiletý Robert De Niro přijal hlavní roli v limitované sérii Zero Day od Erica Newmana a Noaha Oppenheima, na které Netflix momentálně pracuje. S informací jako první přišel magazín Variety.

Podrobnosti k hlavní zápletce seriálu jsou zatím přísně drženy pod pokličkou, ale proslýchá se, že by mělo jí o politický thriller. Legendární De Niro by si v něm měl zahrát bývalého amerického prezidenta.

Robert De Niro byl nominován již na sedm Oscarů. Získal hned dva – jako nejlepší herec za Zuřícího býka a jako nejlepší herec ve vedlejší roli za film Kmotr II. Dostal také několik nominací na cenu Emmy, včetně nominace na nejlepšího herce za roli Bernieho Madoffa ve filmu HBO Čaroděj ze země lží.

Na Netflixu si ho můžete užít ve filmech Irčan, Spáči, Taxikář, Fotr je lotr, Jeho fotr, to je lotr, Děda je lotr, Fotři jsou lotři, Čas probuzení, Stážista, Elitní zabijáci, Šťastný nový rok nebo Kmotr II.

Zdroj: Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.