Za každou hvězdou: Jihokorejský seriál, který vám ukáže, jak to chodí v jedné zábavní společnosti

Eva Lenská
Foto: tvN

Jižní Korea je plná různých zábavních společností, které se starají o řadu idolů, skupin, kapel, herců, hereček a televizních osobností. Chtěli byste vědět, jak to v takové agentuře vůbec chodí? V tom případě se nezapomeňte podívat na seriál Za každou hvězdou.

Nový dvanáctidílný jihokorejský seriál Za každou hvězdou (Behind Every Star) režíroval režisér Baek Seung Ryong, kterého inspiroval úspěšný francouzský seriál Chci mluvit se svým agentem! (Dix pour cent), jenž se začal vysílat v roce 2015 a dočkal se čtyř řad.

My se s Jihokorejci vypravíme do agentury Method Entertainment a seznámíme se s lidmi, kteří se v práci chovají jako profesionálové, ovšem v osobním životě jsou tak trochu amatéři.

Ma Tae Oh alias Matthew (Lee Seo Jin) pracuje jako profesionální manažer a zastává pozici generálního ředitele společnosti. Je chytrý a laskavý, ale je to rodilý stratég a nevadí mu používat nejrůznější triky, aby dosáhl svého.

Foto: Netflix

Chun Jae In (Kwak Sun Young) pracuje jako manažerka již 14 let. Tato mladá a soutěživá workoholička je vznětlivá a cílevědomá. Když si stanoví nějaký cíl, snaží se ho dosáhnout za každou cenu. Mezi ní a Ma Tae Ohem panují časté neshody.

Kim Jung Don (Seo Hyun Woo) je nejlepší přítel Chun Jae In a v práci zastává stejnou pozici jako ona. Je to velmi milý člověk. So Hyun Joo (Joo Hyun Young) je začínající manažerka a v práci má zatím dost průšvihů. Zábavní průmysl však obdivuje od dětství a tak se snaží nabírat zkušenosti a stát se profesionálkou.

Seriál nám bude Netflix dávkovat po dílech. Začne 13. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.