15 filmů a seriálů, které můžete od listopadu sledovat na Netflixu. Některé jsou velmi očekávané

Foto: Netflix

Máme tu listopad a s ním i další ukázku toho nejlepšího, co nás během něj čeká na Netflixu. Nebude samozřejmě chybět spousta skvělých filmů a seriálů. Na své si přijdou fanoušci britské královské rodiny nebo příznivci vánočních filmů.

Netflix pro Českou republiku vydává sestřihy těch největších filmových a seriálových pecek, na které se jeho předplatitelé mohou následující týdny těšit. V následujícím videu se můžete podívat na ukázky toho, co si pro nás Netflix připravil na listopad.

Už 1. listopadu Netflix vydal 2. řadu švédského seriálu Mladá modrá krev o mladém princi, který se zamiluje do chudého spolužáka. V druhé sérii láká na pomstu, spousty emocí a intrik v prostředí pokrytecké monarchie.

V pátek 4. listopadu pak streamovací gigant nabídl 4. řadu oblíbeného sci-fi Manifest a také pokračování úsměšného filmu s Millie Bobbie Brown a Henry Cavillem – Enola Holmes 2.

I když je ještě poměrně brzy, Netflix už nás chce od 8. listopadu navnadit na Vánoce a tak přichází s nizozemským rodinným filmem Clausovi 2. O den později pak zaplesá srdce všech fanoušků britské monarchie. Na Netflix totiž se svou 5. řadou vstoupí seriál Koruna, který přinese dramatické okamžiky jako rozvody královniných dětí nebo smrt princezny Diany.

Už 10. listopadu budou na Netflixu Vánoce na spadnutí. V nové romantické komedii uvidíme královnu drogových skandálů Lindsay Lohan. Hvězda Protivných sprostých holek a Mezi námi děvčaty dostala druhou šanci, tak snad ji nepromarní.

Od 16. listopadu pak budou moci diváci sledovat 2. řadu krimi seriálu Jeden z nás lže. A drama a napětí neopadne ani o den později, kdy Netflix 3. řadou zakončí děj seriálu Smrt nás spojí, ale také přinese zbrusu nový historický hororový seriál nazvaný pouze číslovkou – 1899.

Zpátky k duchu Vánoc. Tentokrát s filmem Vánoce s tebou, který vyjde taktéž 17. listopadu. O den později nás pak na jedné španělské elitní škole čekají pořádně žhaví studenti, kteří rozhodně mají co skrývat. Elita přichází už se 6. řadou. Stejný den se pak Netflix promění ve Snivokraj a Jason Momoa nás zavede do mystické země, která leží ve snech jedné malé holky.

Ve středu 23. listopadu pak Středa neboli Wednesday Addams nastoupí na Nevermore Academy. Osmidílný hororový seriál pochází z dílny Tima Burtona. Stejný den pak na Netflix dorazí také film Plavkyně.

Na pátek 25. listopadu se mohou těšit fanoušci seriálu Krev a voda, který přichází už se třetím pokračováním.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.