Netflix nechce mít s Paris Hilton už nic společného. V kuchyni už se neobjeví

Petr Stoško
Foto Netflix / Kit Karzen

Sledovanost je důležitým měřítkem v seriálovém průmyslu. Ve světě streamovacích služeb je tím hlavním, co rozhoduje o úspěchu a neúspěchu. Netflix zveřejnil seznam zrušených seriálů a show, které už nebudou pokračovat.

Ukončení nějakého seriálu patří mezi smutné chvíle fanoušků, ale i tohle seriálový průmysl přináší. Blízko ke zrušení nebo úplnému ukončení se dočkala vysoko rozpočtová komedie Jednotky vesmírného nasazení, japonská verze reality show Láska je slepá, populární adaptace slavné videoherní série Resident Evil, komediální Pěkně chytré nebo Netflixem velmi propagovaná show S Paris v kuchyni.

Neúprosné zrušení potkalo některé populární animované série, které si sice vysloužily značnou přízeň fanoušků, ale ne tak velikou, aby se Netflixu vyplatilo pokračovat s dalšími sériemi.

Mezi takové seriály patří: Antiracist Baby, Bad Crimes, Bone, Boons and Curses, Centaur World (Season 2), Dino Daycare, Kung-Fu Space Punch, Pearl, The Twits, Toil and Trouble, Wings of Fire, With Kind Regards from Kindergarten.

Zdroj: Netflix, Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.