Nový korejský seriál potěší příznivce romantiky, módy a K-POPu. Prostě báječní míří na Netflix

Eva Lenská
Foto: Seung-wan Kim /Netflix

Příznivce romantiky a módy zcela jistě potěší osmidílný jihokorejský seriál Prostě báječní (The Fabulous), který zamíří na Netflix těsně před Vánoci. Zahraje si v něm člen slavné K-popové skupiny SHINee, Choi Min Ho. 

Dlouho očekávaný seriál z prostředí módního průmyslu, sleduje čtveřici přátel, kteří v tomto odvětví teprve začínají svou kariéru. Bohužel to nemají jednoduché. Jsou sráženi na kolena, čelí výzvám a po jednom krůčku zpět se zase derou dopředu. Navzájem si fandí a zároveň se snaží ze všech sil uspět v nejen v práci, ale i v milostných vztazích.

Pyo Ji Eun (Chae Soo Bin) od malička snila o tom, že bude pracovat v módním průmyslu, a nakonec se z ní stala vedoucí v agentuře, která propaguje módní značky. Je plná pozitivní energie a miluje svou práci i módní přehlídky.

Ji Woo Min (Choi Min Ho) dělá retušéra fotek na volné noze. Je pohledný a ve své práci dobrý, ale není do ní zapálený, jak by chtěl. Proto stále čeká na tu pravou chvíli, kdy konečně pochopí jaké má sny a co očekává od lásky.

Modelku Ye Seon Ho si zahrála opravdová jihokorejská modelka Park Hee Jung, která v minulosti předváděla pro známé značky jako jsou Rick Owens, Balmain, Dior a Louis Vuitton. Posledního ze čtveřice přátel, módního návrháře Josepha, ztvárnil začínající herec Lee Sang Woon.

Seriál divákům nenabídne jen skvělou vzájemnou chemii čtyř přátel a krásy i taje módního průmyslu, ale také jim představí nejpůvabnější místa a zajímavosti v Soulu. Nebude chybět ani DDP neboli Dongdaemun Design Plaza, kde se obvykle koná Soulský týden módy.

Do světa módy se se seriálem Prostě báječní budete moci podívat 23. prosince.

Zdroj: hypebae, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.