Seznamovací aplikace byla zneužita ke zločinu. Už brzy v novém seriálu na Netflixu

Eva Lenská
Foto: Netflix

S podzimem míří na Netflix další zajímavý jihokorejský seriál plný napětí, vražd a tajemství. Děj se bude točit kolem seznamovací aplikace, která byla pravděpodobně zneužita ke zločinu.

Introvertní vývojářka Sum (Kang Hae Lim) vytvoří seznamovací aplikaci Somebody pro lidi s problémy s komunikací, jaké má ona sama. I přestože se drží v ústraní, má dvě skvělé kamarádky Mok Won (Kim Yong Ji) a Kim Eun (Kim Soo Yeon), která pracuje jako detektiv.

Pak dojde k vraždě, záhadným způsobem propojené právě se zmíněnou aplikací. Kamarádky v tu dobu zaregistrují i tajemného muže, který je jim neustále na blízku. Vyklube se z něj charismatický architekt Yoon Oh (Kim Young Kwang), jenž očividně něco skrývá. V příběhu plném zla posléze sehrají svou roli i touha a nezkrotná vášeň.

Osmidílný seriál má na svědomí režisér Jung Ji Woo, jenž pro Netflix natočil už snímek Nalaď lásku. O scénář se postarala scenáristka Han Ji Wan, kterou inspirovala kniha Americké psycho od Breta Eastona Ellise. Ta vyšla v češtině v roce 1995.

Seriál Somebody bude na Netflixu dostupný 18. listopadu.

Zdroj: Autorka článku, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.