Dahmer sesazen z trůnu. Ve sledovanosti ho předběhl nový horor podle skutečné události

Foto: Netflix

Po 21 po sobě jdoucích dnech byl na vrcholu denního žebříčku nejsledovanějších televizních seriálů  Netflixu seriál DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera. V pátek 14. října se však propadl na 2. místo. Předběhl ho totiž nový hororový seriál, také podle skutečné události.

Dahmer byl sesazen z pomyslného trůnu ve sledovanosti. Na 2. místo ho totiž v pátek odsunula novinka Netflixu, kterou je hororový seriál natočený podle skutečné události Vidím vás (The Watcher).

Obě limitované série o skutečném zločinu pocházejí od Ryana Murphyho a pracoval na nich v rámci svého kontraktu s Netflixem.

Foto: Netflix

Dahmer se na začátku minulého týdne stal druhým nejpopulárnějším seriálem Netflixu v angličtině všech dob. Následuje čtvrtou řadu Stranger Things se 701,37 miliony hodin zhlédnutí za něco málo přes dva týdny. Seriál o sériovém vrahovi s Evanem Petersem v hlavní roli má šanci na 1 miliardu hodin za prvních 28 dní od vydání, které Netflix měří.

V hororovém thrilleru Vidím vás, založeném na skutečném příběhu, hrají Naomi Watts a Bobby Cannavale. Více jsme o něm psali ZDE.

Zdroj: Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.