Netflix vydal kompletní trailer k očekávanému hororovému seriálu od Tima Burtona

Foto: Vlad Cioplea/Netflix

Netflix vydal úplný oficiální trailer na osmidílný hororový seriál Wednesday. Můžeme v něm vidět jakou postavu hraje Christina Ricci a představuje Freda Armisena jako strýčka Festera.

Na podzim se mohou těšit zejména příznivci Tima Burtona, který si pro ně připravil mysteriózní komedii Wednesday Addamsová (Wednesday). Netflix k seriálu nyní konečně vydal plnou verzi oficiálního traileru.

V něm se představí nové postavy seriálu z dílny Tima Burtona. Wednesday hraje Jenna Ortega, vedle které v dalších rolích září Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, Christina Ricci a další. Seriál se točí kolem studia Wednesday Addamsové na Nevermore Academy a je plný nadpřirozených záhad, které čekají, až je někdo rozlouskne.

Ačkoli je dcera Morticie a Gomeze Addamsových známá především svou misantropií, první upoutávka na nadcházející komedii Netflixu s názvem Wednesday Addamsová od režiséra Tima Burtona je připomínkou toho, že mrzutá teenagerka byla vždy společenským motýlem. I když lidé, které Wednesday Addamsová svou přítomností poctí, z toho nemusí mít zrovna velkou radost, neznamená to, že se v dobré víře nesnaží.

Wednesday Addamsová se na Netflixu objeví od 23. listopadu.

Foto: Netflix

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.