Bylo jednou jedno městečko: Mladý veterinář se stěhuje na venkov, kde poznává nový život i lásku

Eva Lenská
Foto: Netflix

Nový jihokorejský seriál Bylo jednou jedno městečko nás zavede na poklidný venkov, kde nikdo nespěchá a lišky dávají dobrou noc. Mladý veterinář si zvyká na jiný životní styl a během kurýrování krav a slepic možná nalezne i opravdovou lásku.

Han Ji Yool (Choo Young Woo) pracuje jako veterinář v Soulu. Jednoho dne mu zavolá jeho dědeček, který má na venkově malou veterinární kliniku. Sice neříká nic konkrétního, ale jeho hlas zní vážně. Han Ji Yool se tedy rozhodne odjet do vesničky Heedong, kde jeho dědeček žije. Tam se setkává s policistkou An Ja Young (Joy) a zjistí, že dědeček ve skutečnosti cestuje po Evropě. Dle jeho vzkazu má na půl roku převzít kliniku a trochu si oddychnout od ruchu velkoměsta.

Půvabná policistka Ja Young vyrostla na venkově a už od malička chtěla pomáhat druhým. Kromě toho, že poskytuje pomoc obyvatelům v nouzi, pomáhá i novému veterináři řešit nepříjemnosti spojené s jeho pobytem na vsi. Brzy to mezi nimi začne jiskřit, nicméně je tu ještě jeden mladý muž, potenciální rival. Nejlepší kamarád sličné policistky, který se jmenuje Lee Sang Hyun (Baek Sung Chul).

Foto: Netflix

Dvanáctidílný seriál Bylo jednou jedno městečko (Once Upon a Small Town) režíroval Kwon Seok Jang podle scénáře Baek Eun Kyeong. Jde o seriálovou adaptaci stejnojmenného komiksu. Nutno dodat, že hlavní hrdinku ztvárnila Joy z velmi populární k-popové skupiny Red Velvet.

Zatím ne příliš známý herec Choo Young Woo přiznal, že natáčení na venkově nebylo vůbec jednoduché. Jako veterinář nikdy nevěděl, jak se zvířata zachovají. Proto občas schytal ránu ocasem nebo mu kráva šlápla na nohu.

Seriál slibuje klidnou venkovskou atmosféru, pohodu, sílu přátelství i romantiku. Na Netflixu bude dostupný 17. října.

Zdroj: imbc, netflixlife

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.