Kdybych to jen tušila: Emma je těžce zklamaná ze svého manželství, ale osud jí dá možnost začít znovu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Španělských seriálů pro ženy není nikdy dost, že milé dámy? Netflix pro vás chystá další novinku, která ukáže, jak vybruslit z nepovedeného manželství. Jednu z hlavních rolí navíc ztvární charismatický Miquel Fernández, známý ze seriálů Alba a Nehorázné lži.

Třicetiletá Emma (Megan Montaner) je zklamaná svým manželstvím a rutinním životem s Nandem (Miquel Fernández), za něhož je provdaná už deset let. Uvězněná v životě bez romantiky a vzrušení si uvědomí, že kdyby se mohla vrátit v čase, nepřijala by Nandovu nabídku k sňatku, a přizná si, že by se s ním měla rozvést.

O pár dní později, když je na cestě, aby se s přáteli podívala na vzácné zatmění Měsíce, ji nějaký časový zádrhel osudu vrátí o deset let zpět, do roku 2008. Její mysl třicátnice je najednou uvězněna ve dvacetiletém těle. Právě v tomto novém životě potkává Rubena (Michel Noher), muže, který ji donutí pochybovat. Může tak přehodnotit to, kým byla a kým se chce stát, a to se zřetelnou výhodou, že už ví, co ji čeká v příštích deseti letech.

Šestidílný seriál, který se natáčel v Seville, Madridu a Paříži, mají na svědomí režisérka Liliana Bocanegra a turecká scenáristka Ece Yörenç, která se podílela na scénáři k populárnímu tureckému seriálu Krásná Fatmagul, jenž běžel i na Prima Love.

S Emmou se budete moci vrátit v čase 28. října na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.