Pojďme navštívit zvířata žijící na ostrově Vancouver. Na Netflix míří Ostrov pobřežních vlků

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix zase jednou potěší milovníky zvířat a přírody. Díky seriálu Ostrov pobřežních vlků (Island of the Sea Wolves) navštívíme ostrov Vancouver a důkladně se seznámíme s jeho čtyřnohými obyvateli. 

Tam, kde se rozlehlý Pacifik setkává s kanadskou divočinou, leží tajemný ostrov, zahalený v mlze a mracích, chráněný jedním z nejbouřlivějších moří na světě. Je obýván komunitou úžasných zvířecích obyvatel, kteří jen čekají na to, až vás svým domovem provedou. Neváhejte, a zavítejte spolu s dokumentárním seriálem Ostrov pobřežních vlků na ostrov Vancouver.

Dokumentární seriál v originále namluvil kanadsko-americký herec Will Arnett, kterého můžete znát z filmů Psí detektiv nebo Rande v Římě. Nicméně k dispozici bude i český dabing.

Ačkoli název zmiňuje především vlky, můžete se těšit i na mláďata medvědů, orly bělohlavé, ohrožené sviště a vydry mořské. Seriál režírovali Jeff a Chelsea Turnerovi, kteří chtěli fanouškům dokumentů o přírodě ukázat nejen místní živočichy, ale i krásy oceánu a hustý deštný prales.

Za pobřežními vlky se budete moci vypravit už 11. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.