Hororová antologie Kabinet kuriozit Guillerma del Tora přichází s první děsivou upoutávkou

Foto: David Lee/Netflix

Guillermo del Toro – mistr hororu – přichází se sbírkou naprosto jedinečných příběhů, které překonávají tradiční představy o hororu. Svůj kabinet kuriozit na Netflixu otevře těsně před Halloweenem.

Měsíc před Halloweenem odhalil Netflix oficiální upoutávku na hororovou antologii Kabinet kuriozit Guillerma del Tora (Guillermo del Toro’s Cabinet Of Curiosities).

Tvůrce seriálu del Toro uvádí záběry traileru se slovy: „Představte si svou mysl jako skříňku, kam zavíráte nejtemnější myšlenky a nejhlubší obavy. CO by se stalo, kdybyste tu skříňku otevřeli světu? To brzy zjistíme.“

Del Toro vytvořil sbírku příběhů, které mají zpochybnit naše tradiční představy o hororu. Od hrůzostrašných po magické, od gotických po groteskní nebo klasicky strašidelné. Osm sofistikovaných a zlověstných příběhů přivádí k životu tým scénáristů a režisérů osobně vybraných právě del Torem.

Foto: Netflix

Po premiéře 25. října budou denně vydávány dva zcela nové příběhy až do 28. října. Pak bude na Netflixu předplatitelům z celého světa k dispozici kompletní sbírka osmi příběhů.

„S Kabinetem kuriozit jsme se rozhodli předvést realitu existující mimo náš normální svět: anomálie a kuriozity,“ uvedl del Toro v oficiálním prohlášení. „Právě v době Halloweenu je každá z těchto osmi pohádek fantastickým nahlédnutím do kabinetu rozkoší existujících pod realitou, ve které žijeme.“

Zdroje: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.