Po seriálu DAHMER Netflix vydává dokument o kanibalském vrahovi s dosud nezveřejněnými nahrávkami

Foto: Netflix

Jedním z nejsledovanějších seriálů Netflixu je aktuálně DAHMER – Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera, který je natočený podle skutečné události. Nyní míří na Netflix také dokument o tomto sériovém vrahovi – Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer (Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes)

Aktuálně nejsledovanější seriál Netflixu DAHMER je nejnovější dramatizací života a zločinů Dahmera, rodáka z Milwaukee, o kterém bylo v roce 1991 zjištěno, že od roku 1978 kromě mnoha dalších zločinů, rozřezal a snědl nejméně sedmnáct lidských obětí. Obvykle své oběti svedl, než je zavraždil.

Podle skutečné události

Když policie v červenci 1991 vstoupila do bytu 31letého Jeffreyho Dahmera, odhalila děsivé osobní muzeum sériového vraha: mrazák plný lidských hlav, lebek, kostí a dalších pozůstatků v různém stavu rozkladu. Dahmer se rychle přiznal k šestnácti vraždám ve Wisconsinu za předchozí čtyři roky a k jedné další v Ohiu v roce 1978. Také se přiznal k ohavným činům nekrofilie a kanibalismu.

Objev šokoval národ i místní komunitu, která byla pobouřena faktem, že mohl zabiják tak dlouho působit v jejich městě. Proč se Dahmer, který byl v roce 1988 odsouzen za sexuální napadení nezletilého, tak snadno a dlouho vyhýbal podezření a odhalení?

Tento třídílný dokument obsahuje dosud neslyšené audio rozhovory s Dahmerem. Diváci díky nim budou moci nahlédnout do jeho pokřivené psychiky.

Dokument Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer bude na Netflixu dostupný od 7. října.

Více o seriálu jsme psali ZDE.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.