Hororový seriál Peklo bude mít 2. řadu. První upoutávka nahání hrůzu

Foto: Netflix

Jihokorejci nás v poslední dobře opravdu nešetří. Po Hře na oliheň vydali hororový seriál Peklo, který si získal mnoho uznání od diváků a kritiků. A nyní už se chystá na Netflix pokračování.

V posledních letech se korejské pořady staly velkým lákadlem pro globální publikum Netflixu, a to i mimo Jižní Koreu. Netflix nyní během akce Tudum oficiálně oznámil, že děsivý seriál Peklo (Hellbound) bude mít druhou řadu.

Spolu s oznámením sdílel Netflix i upoutávku, která, přestože má pouhých 30 sekund, je neuvěřitelně zlověstná a nahání hrůzu. Zobrazuje ohořelou kostru ve skleněné vitríně, která se svíjí a proměňuje se pomalu v plnokrevnou lidskou bytost.

První řada vyšla 19. listopadu 2021, pouhé dva měsíce po Squid Game, a je adaptací úsměšného webového komiksu, jehož autorem je režisér Yeon Sang Ho, který natočil populární snímek Train to Busan. Chopil se režie a napsal scénář. Do hlavních rolí obsadil úspěšné korejské herce, jimiž jsou Yoo Ah In, Park Jung Min, Kim Hyun Joo, Won Jin Ah, Yang Ik Jun a Ryu Kyung Soo.

Více jsme psali ZDE.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.