První ukázka z Vyproštění 2, které se točilo v Česku, ukazuje extrémní kaskadérské kousky

Foto: Netflix

Během celosvětové akce pro fanoušky Netflixu, která nese název TUDUM, došlo i na ukázku z natáčení akčního trháku s Chrisem Hemsworthem Vyproštění 2 (Extraction 2), které se natáčelo i v Česku.

V rámci globální fanouškovské akce Tudum představil Chris Hemsworth, který hraje hlavního hrdinu filmu Tylera Rakea, ukázky z natáčení akčních scén. Těch slibují tvůrci ještě víc, než v prvním díle. „A dojde také na skutečný vrtulník, který přistane na jedoucím vlaku,“ zní v ukázce, kde můžeme vidět kousek z natáčení této scény.

V klipu nám Hemsworthův hlas připomíná: „Jsou chvíle, kdy si říkáte, že to nejde, ale místo toho, abyste to vzdali, přimějete se jít dál, do neznáma.“ To je jistě to, co Hemsworth a režisér Sam Hargrave pro tento film udělali, přičemž Hargrave řekl do kamery: „S číslovkou 2 v názvu musíte při nejmenším zdvojnásobit akci.“

Zatímco první Vyproštění mělo masivní akční sekvenci natočenou tak, aby vypadala, jako by byla na jeden záběr, druhý film prý nabídne ještě víc. Hargrave slibuje, že to bude „složitější a extrémnější“ než cokoli, co jsme kdy viděli.

„Všechno, co mě sem dostalo, neznamená nic, pokud to nedokážeš udělat větší a lepší než předtím,“ slibuje Hemsworth za závěr.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.