Bylo odhaleno, kdy vyjde 3. řada Zaklínače

Foto: Jay Maidment/Netflix

Netflix během fanouškovské akce TUDUM odhalil informace o třetí řadě seriálu Zaklínač (The Witcher) s Henry Cavillem v hlavní roli. Ještě před jejím vydáním se fanoušci dočkají spin-offu Pokrevní pouto.

Henry Cavill se objevil na pódiu TUDUM, aby fanouškům, kteří už netrpělivě čekají na třetí řadu Zaklínače, oznámil, že si budou muset počkat až do léta 2023. Natáčení seriálu bylo dokončeno totiž teprve začátkem září. Pozdrželo se kvůli Cavillově pozitivnímu testu na COVID-19, na který byl testován v červenci 2022.

Události této série budou vycházet ze čtvrté knihy Zaklínače a druhé ságy Time of Contempt od Andrzeje Sapkowského. Yeneffer a Geralt vezmou Ciri do pevnosti Aretuza na ostrově Thanedd, aby se dozvěděli více o jejích mimořádných schopnostech a jejich rozsahu. Zároveň se ocitnou uprostřed politického konfliktu na ostrově, který vede k převratu Thanedd.

Než přijde třetí řada, mohou si fanoušci seriálu zkrátit čekání alespoň spin-off seriálem Zaklínač: Pokrevní pouto, který Netflix uvede na 1. svátek vánoční 25. prosince.

Zdroj: Tudum, COllider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.