Nový thriller s hvězdami Papírového domu míří na Netflix. Ukáže, čeho všeho je schopná matka

Foto: Concha De La Rosa/Netflix

Netflix nedávno zveřejnil trailer k seriálu Svatá rodina (Sagrada familia/Holy Family), kde si hlavní roli zahrála hvězda španělských seriálů Papírový dům nebo Vis a vis Najwa Nimri. Nový španělský thriller bude mít premiéru příští měsíc.

Seriál vytvořil, napsal a režíroval Manolo Caro a hlavní roli v něm hraje známá španělská herečka Najwa Nimri alias Gloria. Ta se se svým dítětem a au pair přestěhuje do klidné čtvrti Fuente del Berro v Madridu, kde chce začít nový život. Ve skutečnosti se ale snaží uniknout své minulosti a šokujícímu tajemství, které musí udržet pod pokličkou.

Ve Fuente del Berro nic není takové, jaké se zdá. Jde o místo, kde mezi čtyřmi ženami, které pocházejí z různých prostředí a mají různé životní zkušenosti, vznikne silné přátelství. Jedno mají tyto ženy společné – všechny jsou matky! Nové vztahy ale zkomplikují Gloriiny plány. Začne ji dohánět minulost a my zjistíme, co je matka schopná udělat pro své dítě.

V seriálu se také objeví další hvězda Papírového domu a Vis a Vis Alba Flores. Dále si zde zahráli Carla Campra, Iván Pellicer, Ella Kweku, Álex García, Macarena Gómez a Álvaro Rico.

Svatá rodina bude mít celosvětovou premiéru na Netflixu v pátek 14. října.

Zdroje: Netflix, Leisure Byte

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.