Jihokorejský seriál Tři malé ženy je o pevném sesterském poutu a spiknutí, v němž figuruje nejbohatší rodina v zemi

Eva Lenská
Foto: Netflix

Mít sestry, se kterými si rozumíte, je skvělá věc. Na pevné sesterské pouto vsadili i Jihokorejci, když natočili seriál o třech sestrách, které nerozdělí ani velké překážky a už vůbec ne to, že měly vždycky hluboko do kapsy. 

Seriál Tři malé ženy (Little Women) může zaujmout hned z několika důvodů. Režírovala ho totiž režisérka Kim Hee Won, která má na triku skvělý hit Vincenzo. V seriálu také uvidíme dvě známé tváře. Herečku Kim Go Eun, která ztvárnila hlavní hrdinku v seriálu Král: Věčný panovník, a pohledného Wi Ha Joona, jenž hrál detektiva Jun Ha v populární Hře na oliheň. A nakonec je tu lákadlo v podobě tajemného spiknutí a skutečnost, že sestry budou čelit nejbohatší rodině v zemi.

Nejstarší sestra Oh In Joo (Kim Go Eun) si už jako malá holčička uvědomovala, že peníze mají velkou moc. Proto by chtěla rodinu finančně zabezpečit. Jejím snem je žít obyčejný život jako ostatní lidé, ale jednoho dne se zaplete do incidentu, který otřese jejím životem.

Foto: Netflix

Prostřední sestra Oh In Kyung (Nam Ji Hyun) pracuje jako reportérka a odmítá se sklánět před bohatými. Snaží se vždy dělat to, co je správné. Když se jí do cesty znovu postaví případ z jejích reportérských začátků, začne pátrat po pravdě.

Nemladší sestra Oh In Hye (Park Ji Hu) je ohromena láskou svých starších sester, které ji podporují. Přestože si kvůli chudobě nemohla nikdy dovolit ani slušné výtvarné potřeby, nastoupí díky svému přirozenému talentu na střední uměleckou školu.

Wi Ha Joon se představí v roli schopného konzultanta Choi Do Ila, který vystudoval prestižní univerzitu ve Velké Británii. Tento mladý muž má bystrý úsudek, výjimečné analytické schopnosti a velké charisma.

Seriál Tři malé ženy má 12 epizod a Netflix nám ho bude servírovat po dílech od 8. října.

Zdroj: what’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.